Onze werkwijze

Wij geloven dat een goed resultaat sterk bepaald wordt door een duidelijk plan van aanpak. Bij de start van het project maken we samen een realistische planning. Dit vergroot de kans op een succesvol eindresultaat binnen het gestelde budget en deadline.

We waren echt toe aan een nieuwe uitstraling. Jullie hebben ons heel professioneel begeleid in dit proces en traject. Jullie boden structuur, werkten volgens een duidelijke tijdslijn (maar waren ook flexibel als dat nodig was).

Ellen de Lange, projectleider website Natuurlijke Veehouderij

Alles is mogelijk als het om websites gaat. Dat is de kracht van websites, maar ook een valkuil. Want, als alles kan, wat moet je dan kiezen? Wat werkt wel en wat niet? Vragen die vaak spelen:

  • Wat moet er op de website komen en wat niet?
  • Hoe zorg je ervoor dat de website ook iets oplevert?
  • En dat de website ook nog eens gebruiksvriendelijk is?
  • En het op mobiel ook goed doet
  • En social media…
  • Enzovoort…

Wij hebben tientallen jaren ervaring en vele websites opgeleverd. Wij kunnen je helpen met het realiseren van een duurzame, gebruiksvriendelijke en doelgerichte website. Dat zoeken we graag samen met jou uit. Wij gaan het gesprek aan en luisteren naar je verhaal en stellen vragen – soms best veel eigenlijk :).

Werkwijze nieuwe website

Onze werkwijze bestaat uit de volgende vier onderdelen:

1. Onderzoek

Tijdens het onderzoek stellen we veel vragen, echt veel vragen. Want wat is nou het doel van je website? Wat wil je er mee bereiken? En wie wil je er mee bereiken? Ook doen we onderzoek naar welke vormgeving en uitstraling het beste past bij je website.

2. Ontwerp

Nu wordt het leuk. De resultaten uit het onderzoek verwerken we in het ontwerp. We gaan aan de slag met kleur, lettertypes, layout en detaillering. Dat doen we voor verschillende schermgroottes; mobiel, tablet en desktop. Elk resultaat bespreken we met je, zodat je kunt bijsturen wanneer nodig.

3. Bouw

Het ontwerp wordt omgezet in een echte website. Nou ja, echt. We maken eerst een proefversie. Deze staat wel online (afgeschermd), zodat je mee kunt kijken tijdens de bouw. Ondertussen helpen we met het schrijven van teksten en uitzoeken van foto’s. Is alles klaar? Dan volgt het grote moment: de nieuwe website online. Ook dat begeleiden we van begin tot eind, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Tijd voor een feestje! 🎉

4. Onderhoud

Je wilt geen website die uitvalt door bugs, verkeerde plugins of een verouderde versie van WordPress. Daarom houden we je website in topconditie. We voeren updates uit en maken backups. Zo zorgen we ervoor dat je website zo veilig, snel en stabiel mogelijk blijft. Wel zo duurzaam toch?

Wij zijn ervan overtuigd dat voor een goed resultaat de werkwijze net zo belangrijk is. Gestructureerd, stap voor stap en in goede samenwerking levert de beste websites op. We merken dat onze opdrachtgevers dat ook als zeer prettig ervaren.