Over Het Weblokaal

Wij zijn Het Weblokaal, een webdesign bureau uit Zwolle. De wereld willen we graag een beetje beter en mooier maken met websites. Daarom gaan we voor duurzaam. Duurzaam in hoe we onze websites maken.

Dat doen we bijvoorbeeld door onze websites modulair te ontwerpen en te bouwen. Waarom? Het maakt de website flexibeler. Het groeit makkelijker mee met jouw bedrijf of organisatie. Want alles is in beweging. Een modulair gemaakte website gaat langer mee. Dat is duurzaam vinden we.

We gaan graag het gesprek aan. We luisteren naar je verhaal en stellen veel vragen. Zo zorgen we voor een goed fundament onder de website. We vinden het belangrijk goed onderzoek te doen. Dat levert een effectieve website op met resultaat, wel zo duurzaam ook.

Websites maken we niet voor onszelf. Daarom vinden we het belangrijk dat onze websites makkelijk in gebruik zijn. Een tekst plaatsen of een pagina veranderen, dat moet je snel en effectief kunnen doen. Daarom zorgen we voor een gebruiksvriendelijke beheeromgeving. Zo gaan we ook duurzaam om met jullie tijd.

Dit zijn onze sterke punten:

  • analytisch en gestructureerd
  • creativiteit in dienst van deadline en budget
  • communicatief sterk
  • passie voor een betere wereld
  • gewoon hele aardige jongens

We gaan verder dan websites alleen: we helpen graag bij een online strategie, nieuwe huisstijl, schrijven van teksten, kiezen van foto’s en het regelen van e-mail en webhosting. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan specialisten. Denk aan tekstschrijvers, fotografen, SEO, Online Marketing en meer.

Voor onze projecten gebruiken we WordPress of Webflow. Wij willen websites toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Iets waar wij blij van worden en graag aan meewerken.

Erik Joling en Wouter van der Zee van Het Weblokaal, Zwolle

Erik Joling en Wouter van der Zee